Organisatie OLS 2019 komt met eigen OLS-lied

24 januari 2019

Vrijdag 25 januari presenteerde de organisatie van OLS 2019 haar eigen OLS-lied. Een vrolijk nummer dat het schuttersgevoel met de luisteraars probeert te delen. Rob Zanders, bekend als zanger van Da Ma Zoë werd gevraagd om het muziekstuk in te zingen en Tren van Enkevort (Rowwen Hèze) was beschikbaar om het nummer te schrijven en te componeren.

Ook dit jaar komt de organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest met een eigen OLS-nummer. Onder de naam ‘Rob en de Bölkes’ zal het nummer worden vertolkt door zanger Rob Zanders met zijn achtergrondzangeressen Elke, Kim en Trudy. Het nummer draagt de naam: Weej zeen os in ZaerUM en is op vrijdag 25 januari om 17:30 uur voor het eerst te zien en horen zijn in het TV programma L1mburg Centraal van L1 TV.
Het nummer is ook te bekijken en te beluisteren op YouTube en op Spotify: