Geslaagde vrijwilligersavond

1 maart 2019

Wat was het een mooie avond in de grote tent op het Raadhuisplein! Na wat woorden van onze voorzitter Rudy Tegels en de president van de OLS-federatie, Ger Koopmans, werd er uitleg gegeven over het OLS en het aanmelden als vrijwilliger. Ook de Schutterij was in volledig tenue aanwezig en het OLS-lied werd voor de eerste keer live ten gehore gebracht door Rob en de Bölkes. Na het officiële programma was er de mogelijkheid voor alle aanwezigen om te praten met de diverse werkgroepen en zich aan te melden.

Goede start!

We zijn ontzettend trots dat er zich inmiddels méér dan 100 verenigingen meedoen. De aanmeldingen blijven binnenstromen. Maar, de teller mag nog zeker omhoog! Ken jij iemand die zich wil aanmelden? Dat kan via onze website www.ols2019.eu. Dus, maak zeker iedereen enthousiast om mee te doen want:

Samen schrijven we geschiedenis!