Kögel & Kunst: loting op 23 maart

7 maart 2019

Op zaterdag 23 maart is het zover: het allereerst échte OLS-evenement in Sevenum: de loting van de optochtvolgorde van het OLS 2019. De werkgroep Evenementen pakt groots uit met Kögel & Kunst: een kunstzinnig en kleurrijk spektakel op het Raadhuisplein, midden in het centrum van Sevenum. De artistieke naam van het evenement doet al vermoeden dat het een bijzondere avond gaat worden.

De avond

De avond begint met 4 nabijgelegen schutterijen die in optocht van het Schutterslokaal naar het Raadhuisplein lopen. Om 19.30 uur zal onze voorzitter Rudy Tegels iedereen welkom heten waarna om 20.00 uur de officiële loting met medewerking van diverse mensen uit Horst aan de Maas en Sevenum gaat beginnen. De presentatie van de gehele avond is in handen van Twan Spreeuwenberg en Luus van Kempen. Het officiële gedeelte eindigt rond 22.00 uur. Daarna openen de nabijgelegen kroegen, die voor de gelegenheid omgetoverd zijn tot schutterslokalen, hun deuren en proosten we samen op een onvergetelijk OLS 2019 in Sevenum.

Iedereen is van harte welkom! Jij komt toch ook? Houd de media, onze website en social media in de gaten voor meer updates.