Lindeboom gepresenteerd als brouwer voor het OLS

26 maart 2019

Een afvaardiging van het OLS 2019 heeft het contract getekend met brouwerij ‘Lindeboom’. Beide partijen zijn ontzettend enthousiast over de samenwerking en zullen hun krachten gaan bundelen om alle OLS bezoekers te voorzien van ’t bier van hier en andere dranken. Ook in de promotie van het Oud-Limburgs Schuttersfeest trekken beide partijen samen op, zodat aankomende zomer niemand in Limburg nog om het OLS heen kan.  Samen gaan ze zorgen voor een onvergetelijk OLS 2019 in Sevenum.

De Lindeboom Brouwerij is een vijf generaties tellende, onafhankelijke familiebrouwerij die inmiddels bijna 150 jaar bestaat. Als brouwer van echt Limburgs bier is Lindeboom een bekend gezicht bij vele evenementen, zeker ook in de schutterswereld. Naast het lekkere bier van hier zijn de positieve en professionele aanpak, de korte lijnen, de betrokkenheid en gedegen ervaring alsook het wederzijds vertrouwen doorslaggevend geweest om met Lindeboom in zee te gaan. Vol vertrouwen zien we deze samenwerking dan ook tegemoet.