Kaartverkoop ‘Gebrouwen in Limburg’ gestart!

11 april 2019

De traditionele feestavond op de vrijdagavond, vooraf aan het OLS dat op zondag zal aftrappen, zal in Sevenum een heus spektakel worden met een breed palet aan artiesten, bands, fanfares, harmonieën en natuurlijk ons winnend 6-tal, natuurlijk allemaal uit Limburg!

De podium kunsten worden vertoond in een brouwsel dat samenvalt in een grootse show die past bij Limburg, het OLS en Sevenum. Dit is hét hoogtepunt van het OLS voor degene die niet op zondag achter de buks staan.

Welke artisten de revue zullen passeren deze avond zal de komende periode bekend gemaakt worden. Hou hiervoor de officiële OLS 2019 communicaties in de gaten voor het te aanschouwen brouwsel op 5 juli.

Kan je niet wachten? Koop dan nu gelijk hier je tickets. KLIK HIER om naar de kaartverkoop te gaan.