Organisatieleden schieten op bölkes

13 april 2019

Zaterdag 13 april 2019 was de herkansing voor de werkgroepleden om het schuttersgevoel zelf te ervaren door buiten op de bölkes te schieten. Het echte werk dus!
De werkgroepen maakten teams die de strijd met elkaar aangingen. Een aantal werkgroepen sloegen de handen ineen en vormden één team. Na een bakje koffie of thee kon het schieten beginnen. Natuurlijk was het weer een koude dag, maar gelukkig droog tijdens het schieten. Twee rondes per werkgroep, drie schoten per teamlid en hierna mochten de drie teams die de meeste bolkes eraf hadden geschoten gaan kavelen. En de winnaar was Team 1 van de werkgroep Terrein en Techniek met Justin Hermkens, Peet Lucassen, Henriëtte Flokstra, Theo Roodbeen, Thei Drissen en Monique Janssen.

Gefeliciteerd winnaars!
Het was een gezellige dag, waarbij de schutterij de werkgroepen weer heerlijk hadden verwend met een hapje en een drankje. Bedankt schutterij voor jullie gastvrijheid!