Alle artiesten ‘Gebrouwen in Limburg’ bekend

8 mei 2019

De traditionele feestavond op de vrijdagavond voor het OLS heet dit jaar ‘Gebrouwen in Limburg’ en is op 5 juli. Gebrouwen in Limburg kent een avondvullend programma met een breed palet aan artiesten, bands, fanfares, harmonieën. Het bijzondere aan al deze artiesten is dat ze allemaal uit Limburg komen, vandaar: ‘Gebrouwen in Limburg’, een brouwsel van eigen bodem.

De grootste Limburgse artiesten allemaal op één avond

Op ‘Gebrouwen in Limburg’ treden grootse artiesten op zoals Rowwen Hèze, Beppie Kraft, Hard2Get, Memphis Maniacs, Marleen Rutten en Erwin. De avond wordt verder ondersteund door een ware Schutterskapel samengesteld uit leden van de Koninklijke Harmonie Unie Sevenum en van de fanfare Monte Corona uit Kronenberg. Natuurlijk kunnen Rob en de Bölkes niet uitblijven, zij zullen tijdens deze Limburgse feestavond het OLS 2019 lied ten gehore brengen.

Gebrouwen in Limburg, een festival voor de regio

Gebrouwen in Limburg is hét hoogtepunt van het OLS voor degenen die niet op zondag achter de buks staan. Het feest vindt plaats in een grote tent op de schutterswei en er zijn verschillende podia waar de artiesten zullen optreden. Dus, voor ieder wat wils, zeker niet alleen voor schutters.

Kaartverkoop: Zorg dat je erbij bent en kom op tijd

Gebrouwen in Limburg open haar deuren op 5 juli om 20:00 uur. De voorverkoop is al gestart, zie hiervoor de volgende pagina: GEBROUWEN IN LIMBURG

Kaarten bestel je rechtstreeks via de volgende link: https://www.ticketcrew.nl/tickets/gebrouwen-in-limburg-2019

 

Gebrouwen in Limburg, een grootse show die past bij Limburg, Sevenum en het OLS.