Verbroedering tussen Harmonie Unie en Fanfare Monte Corona

12 juni 2019

Het OLS brengt veel teweeg in een gemeenschap dat weet ook Zaerum inmiddels. Een grote schare vrijwilligers heeft zich reeds gemeld om een steentje bij te dragen. Maar er ontstaan ook andere initiatieven. Initiatieven waar men vooraf niet van had kunnen dromen.

Op de grens van Sevenum en Kronenberg werd gisteren het startschot gegeven voor de unieke samenwerking tussen Fanfare Monte Corona en Harmonie Unie!

L1 was erbij en sprak met Tren van Enckevort, die het was gelukt om deze twee bij elkaar te brengen. Verenigingen die muzikaal vaak de strijd met elkaar aangaan en nu broederlijk op 5 juli de schutterskapel vormen. Afgelopen weken repeteerden beiden partijen voor het eerst samen. Ze zullen gezamenlijk een mooi stukje muziek ten gehore brengen op de feestavond ‘Gebrouwen In Limburg’

Deze speciaal voor het OLS gecreëerde Schutterskapel vormt het cement tussen alle andere artiesten: Rowwen HèzeMEMPHIS MANIACSBeppie KraftMarleen RuttenHard2GetErwin en natúúrlijk: Rob & de Bölkes. Op 5 juli is er zó véél muzikaal talent in Sevenum dat we niet één, maar twee podia nodig hebben.

Wij kunnen niet wachten! Heb jij nog geen kaarten voor Gebrouwen in Limburg? Bestel ze dan snel, want dit wordt muzikaal spektakel zoals Limburg nog nooit gezien heeft!