OLS zoekt de laatste vrijwilligers voor 7 juli

21 juni 2019

Het OLS 2019 verbindt duizenden mensen van alle leeftijden in de gemeente Horst aan de Maas en ver daarbuiten. Voor de organisatie van alle OLS-evenementen is de hulp van vrijwilligers van allerlei verenigingen cruciaal. De schutterij en de organisatie uit Sevenum zijn ontzettend blij en trots op de massaal aangeboden hulp. De werkgroep Personeel heeft flink mogen puzzelen, maar de personeelsplanning van de meeste evenementen is al zo goed als rond.

Alle vrijwilligers die zich hebben opgegeven om te werken op een bepaald evenement, hebben een mail gehad met daarin specifieke informatie over wat er van hun wordt verwacht. Voor enkele momenten zijn we echter nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Aanmelden als vrijwilliger voor diverse functies kan dus nog steeds voor de volgende momenten:

  • OLS op 7 juli (ochtend, middag en avond)

 We zoeken nog vrijwilligers voor de functies catering, horeca, parkeerbewaking/fietsenstalling, entree- en bonnenverkoop, orde & netheid terrein en verkeersregelaars. Help jij ons om ook de laatste puzzelstukjes te leggen?

Meld je aan
Geef je op als vrijwilliger, steun hiermee jouw vereniging en beleef een onvergetelijke dag op dit historische evenement in Sevenum. Aanmelden kan heel makkelijk via de pagina vrijwilligers: Ga naar de pagina

Samen schrijven we geschiedenis!