Kinjer OLS warm, maar gezellig verlopen

26 juni 2019

Wat was het warm, maar wat was het geweldig: Het KinjerOLS. Afgelopen dinsdag 25 juni ging het los op het OLS-terrein in Sevenum. Rondom de schietwedstrijd om het Ummeke waren er veel activiteiten voor de kinderen gepland die de hitte dragelijk maakten, zo was er een heus waterpretpark vol met attracties.

Prachtige optocht en terreinwedstrijden

Een mooie, kleurrijke stoet trok door Sevenum en langs de route stonden vele enthousiaste mensen, ondanks het warme weer. De terreinwedstrijden waren afgelast, zodat de kinderen zich heel snel na de optocht konden omkleden om in het kinderdorp te gaan spelen. De waterpret kon beginnen.

 Half pipe superslide en tobbedansen

Buiten de schietwedstrijd was er al heel veel te doen voor jong en oud in dit kinderdorp. De activiteiten waren extra uitgebreid met een flink aantal waterattracties vanwege de verwachte extreme hitte. En dat was dolle pret.

Een half pipe superslide en tobbedansen zorgden voor vrolijk lachende kinderen En een lekker ijsje smaakt altijd. Kortom, het was een leuk en gratis dagje uit voor jong en oud met volop (water-)pret!

Huldiging

Het Kinjer-OLS werd afgesloten in de feesttent waar Rob en de Bölkes samen met alle kinderen de tent op de kop zette. Deze prachtige dag werd afgesloten met een prijsuitreiking in de tent, waarna alle kinderen met een mooi aandenken huiswaarts gingen.

Nu op naar Gebrouwen in Limburg op 5 juli, Te Midde van de Velde op 6 juli en het Oud-Limburgs Schuttersfeest op 7 juli.

Foto’s door: Mart Smedts, Stefan Faust en Susan Keijzers
Verder lezen? kijk bij onze mediapartners:

https://l1.nl/kinjer-ols/
https://www.limburger.nl/cnt/dmf20190625_00111732/neer-wint-kinjer-ols

Een volledige fotoreportage is terug te vinden op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/pg/ols2019sevenum/photos/?tab=album&album_id=362812727759822