Sponsorschieten: sponsoren achter de buks

30 juni 2019

Afgelopen 29 juni organiseerde de organisatie van het OLS het sponsorschieten. Een dag waarop sponsoren en partners konden ervaren wat het is om achter de buks te staan. De organisatie kijkt terug op een succesvolle, maar vooral gezellige dag.

Een samenwerking tussen Sevenumse horecaondernemers

Naast de wedstrijden die werden georganiseerd tussen de verschillende bedrijven, hebben de Sevenumse horecaondernemers ervoor gezorgd dat de inwendige mens niets tekort kwam. Ze stelden gezamenlijk een speciaal menu samen dat in het teken stond van gezond, lekker en verantwoord eten.

Muziek van FF DIMMME

Na de heerlijke maaltijd en de schietwedstrijden werd er sfeer gebracht door de feestband FF DIMME met Sevenumse/Evertsoordse zangeres Karlijn van Dinther.

Foto’s

Onderstaande foto’s geven een kleine sfeerimpressie. Op onze Facebookpagina zijn alle foto’s terug te vinden. KLIK HIER om naar de foto’s te gaan. De foto’s werden gemaakt door Stefan Faust