Primeur: Voor het eerst schietwedstrijd voor jeugd tijdens OLS finale

12 juli 2019

Het OLS 2019 heeft al vele mooie momenten en unieke belevenissen achter de rug. Zaterdag 13 juli om 11:00 uur gaan de 25 schutterijen die nog in de race zitten voor een bloedstollende finale zorgen. Het kavelen en het schuttersfeest in de tent worden dan weer hervat. Wie gaat er zaterdag met d’n Um naar huis en krijgt de eer om het OLS in 2020 te organiseren?

Sevenum heeft een primeur: Voor het eerst in de rijke geschiedenis van het OLS is er een schietwedstrijd voor jeugdleden van de schutterijen van 8 t/m 16 jaar. In 22 drietallen gaan zij met elkaar de strijd aan met muziek, vendelzwaaien en ook qua exercitie. De OLS federatie wil op deze manier de verbinding tussen kinderen, jeugdleden en schutterijen nog meer versterken.

Live muziek, kinderdorp, peuterparadijs en gratis entree
Uiteraard is er ook weer voor kinderen een gratis kinderdorp. Zaterdag gaat het kinderdorp op de koffietijd 10.00 uur open met deze keer speciaal voor de peuters een extra Peuterparadijs voor kinderen t/m 3 jaar met houten speelgoed, duplo en een mini-luchtkasteel, in een voor oudere kinderen afgesloten gedeelte.

In de tent zorgen De Flamingo’s Amusement Act, huisDJ Henk van Baden en onze Rob en de Bölkes voor muziek en sfeer. Samen gaan we voor een prachtige afsluiter van de OLS zomer in Sevenum. Het kavelen op 13 juli is een prachtige dag eropuit voor het hele gezin. Parkeren en de entree zijn gratis.

 

WEEJ ZEEN OS IN ZAERUM op zaterdag 13 juli