De Hoogmis in het Sevenumse veld

UITVERKOCHT

Het OLS is van oudsher zeer sterk verbonden met het Christelijk geloof en daarom is er traditioneel op de avond voor het grote feest een eucharistieviering. Zo ook op 6 juli 2019 in Sevenum. Waar normaal gesproken een heilige mis in de kerk plaatsvindt, gaan we dit in Sevenum iets anders doen. Deze mis op 6 juli is namelijk buiten: We trekken met z’n allen naar het “Groot Veld” oftewel “Te Midde van de Velde”, net zoals in het volkslied van Sevenum.

Op zaterdagavond 6 juli verzamelen we in de feesttent in de Staarterstraat en wandelen we gezamenlijk, om precies 18.00 uur,  naar één van de bekendste plaatsen van Sevenum “de Kruusboem”.  Het terrein rondom “de Kruusboem” is uitsluitend vanuit deze route te bereiken. Hier wordt, midden in het veld in de open lucht, een heilige mis opgedragen onder leiding van onze hulpbisschop Everard de Jong en tal van Zaerumse geestelijken. Ook zullen er meerdere muziekgezelschappen meewerken om deze mis op te luisteren.

Een heilige mis zoals we nog nooit hebben gezien in Sevenum.

Deze bijzondere mis op die prachtige Zaerumse plek moet je meemaken. Ga mee naar “de Kruusboem” op zaterdag 6 juli om 18.30 uur. Als je deze mis bij wil wonen, zorg er dan voor dat je om 18.00 uur bij het verzamelpunt bij de grote feesttent van het OLS bent. Alleen op die manier is er die avond toegang tot De Kruusboem, het veld rondom de boom is afgesloten. Parkeren kan op P2, ingang aan de Steeg en er zijn ruim voldoende fietsenstallingen beschikbaar.

Alle kaarten zijn helaas al UITVERKOCHT

Gegevens

Zaterdag 6 juli
Starttijd: 18.30 uur (verzamelen om 18.00 uur)
Locatie: onder de “Kruusboëm” in het veld. Verzamelen: OLS terrein, Staarterstraat Sevenum

Kaartjes
Uitverkocht