Help ons het OLS tot een succes te maken!

Het winnen van het OLS betekent ook dat de schutterij aan de slag gaat met de organisatie van het komende OLS. De mensen van de schutterij zijn na de huldiging daarmee gestart en ook mensen van buiten de schutterij zijn gevraagd om het OLS mee te helpen organiseren. Het is prachtig om te zien en te ervaren hoeveel mensen zich nu al inzetten om er samen in 2019 een onvergetelijk evenement van te maken. En dat gebeurt allemaal op vrijwillige basis!

Dat is ook echt het mooie aan het OLS, we doen het allemaal voor de gemeenschap! Alle vrijwilligers die ons tijdens de evenementen komen helpen, doen dat voor een vereniging en dus voor de gemeenschap. Mensen van vele verenigingen uit de regio hebben de mogelijkheid om mee te werken tijdens het OLS in Sevenum.

Om het OLS te organiseren is het ontzettend belangrijk dat sponsoren zich verbinden aan het OLS. Onze sponsorcommissie heeft haar uiterste best gedaan om prachtige sponsorpakketten samen te stellen waarmee we laten zien wat we u als sponsor allemaal te bieden hebben. De sponsorpakketten treft u aan in onderstaande brochure en ik hoop van harte dat vele bedrijven en instellingen zich als partner gaan verbinden aan het OLS. Speciaal voor de sponsoren organiseren we op 29 juni 2019 het sponsorschieten. Samen met collega’s of zakenpartners kunt u zelf komen ervaren hoe het is om in competitieverband met een echte buks te schieten op de schietboom, alleen dat is al een onvergetelijke ervaring!

Wij zijn vol trots en met veel enthousiasme bezig om het OLS in Sevenum op alle terreinen te laten slagen. Iedereen van jong tot oud kan in 2019 komen ervaren hoe prachtig de schutterswereld is. Wij weten zeker dat uit de hele regio vele duizenden bezoekers de weg naar Sevenum weten te vinden. U heeft de mogelijkheid om dit unieke evenement mede mogelijk te maken. Ik ga ervan uit dat u een passende keuze kunt maken uit onze sponsorpakketten in deze brochure en dan kunnen we zeggen:

‘Weej zeen os in ZaerUM!’

 

Rudy Tegels
Voorzitter OLS 2019 – Sevenum

Download Sponsorbrochure

Klik hieronder om de sponsorbrochure te downloaden. Wil u de sponsorbrochure liever op papier ontvangen of hierover in gesprek? Laat het ons weten, we komen graag in contact!

Overzicht sponsorpakketten

Contact

Hebben wij uw interesse gewekt? Heeft u een vraag? Laat het ons weten, we gaan graag met u in gesprek. Wilt u liever een bijdrage doen die niet genoemd staat op deze pagina? Ook dat kan. Via onderstaande knop kunt u ons een e-mail sturen.