Word vrijwilliger voor het OLS 2019 in Sevenum

Al aangemeld als vrijwilliger?

Klik hier voor meer informatie over je werkzaamheden

Een evenement van de grootte van het OLS kan alleen georganiseerd worden met de hulp van vrijwilligers. De organisatie zoekt dan ook mensen die zich in willen zetten om samen met hen dit evenement ook dit jaar weer tot een groot succes te laten worden.

Meld je aan en steun je vereniging!

Het OLS wordt samen georganiseerd met verschillende verenigingen en stichtingen. Het is een evenement voor- én door de gemeenschap. Naast het feit dat je bijdraagt aan één van de grootste culturele volksfeesten in Horst aan de Maas, steun je – bij een positief saldo – ook de verenigingen financieel. Een gedeelte van de eventuele winst stroomt namelijk direct terug naar het verenigingsleven.

Vrijwilliger worden?

Meld je hier aan!

Motiveer vrienden, kennissen, familie en bekenden!

Je hoeft namelijk geen lid te zijn van een vereniging om vrijwilligerswerk te kunnen doen. Je kiest bij aanmelding naar welke vereniging je bijdrage gaat als er een financiële bijdrage wordt uitgekeerd. Dit kan dus ook een vereniging zijn waar je geen lid van bent, maar die je wel een warm hart toedraagt. Vraag dus je vrienden, kennissen, familie en bekenden om ook een steentje bij te dragen aan het OLS en daarmee het verenigingsleven.

Werkzaamheden

Het OLS zoekt verschillende vrijwilligers over verschillende dagen. Je kunt in het aanmeldformulier aangeven welke taak (of taken) je voorkeur hebben. We proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden, maar vragen ook om je begrip als dit niet lukt. Met de vele vrijwilligers die we nodig hebben is het plantechnisch een hele opgave. Het belangrijkste is natuurlijk dat we er samen mooie dagen van maken. Het OLS zoekt vrijwilligers voor:

  • Opbouw OLS terrein
  • Catering/Horeca
  • Parkeerbewaking/fietsenstalling
  • Entree/bonnenverkoop
  • Verkeersregelaar (opleiding tot)
  • Orde & netheid OLS terrein
  • Afbouw OLS terrein

Aanmelden

Klik hier onder of hierboven op de button om je aan te melden. Je wordt dan doorgestuurd naar het aanmeldformulier. Samen maken we het OLS tot een enorm succes. We vragen je om bij voorkeur je opgave door te geven voor 1 maart 2019 zodat we op tijd de planning klaar kunnen hebben.

Vrijwilliger worden?

Meld je hier aan!

Vragen?

Stuur een e-mail naar personeel@ols2019.eu. Hier naast staat tevens de presentatie van de informatieavond.

Meer informatie

Op donderdagavond 31 januari 2019 vond er in de carnavalstent in Sevenum een informatieavond voor vrijwilligers plaats. In de ze tent werd Horst aan de Maas opgeroepen om te komen helpen bij het OLS van 2019.

Download presentatie

Klik op onderstaande icoon om de presentatie te downloaden. Om de presentatie te openen heb je Powerpoint, of een ander gelijksoortig programma nodig.